Loading Sündmused
See sündmus on juba lõppenud.

27. septembril kell 12 avab Virgylia Soosaar oma isikunäituse ait-sündmuskeskuse teisel korrusel. Näitus on igapäevaselt avatud ja külastajatele tasuta.

Virgylia: “Trashart on minupoolne uuestisünd maistele jäänustele ja prügile. Uus tärkmine läbi kunsti. Kõikide tööde puhul on kasutatud jääke või prügi. Eriliselt armastan ma orgaanilisi/looduslikke jääke (kondid, suled, puukoor, sammal, kivid, liiv jne). Samuti inimtekkelised jäätmed (konservid, tehnika, kangad jne). Paljud tööd saavad mitu kihti värvi või tekstuuri ja lõplik valmimine võib aega võtta mitu kuud. Kõik loomingus kasutatavad asjad satuvad minu juurde lihtsalt metsas või rannas jalutades, lõkkeasemetelt, vanarauast. Ainsana poest on ostetud enamasti värvid.”
Virgylia Soosaar (neiupõlve nimega Bartnikas) on Kehras sündinud ja kasvanud. Kunstiga tegelenud terve elu, alustanud lasteaia lapsena Mare Villemsoo käe all õppimist ja lõpetanud Kehra Kunstidekooli. Juba 20 aastat on koduks Tartumaa. Ametilt illustraator, kujundusgraafik ja portselanimaalija.