Project Description

Anija mõisapargi varjatud võlud

Kutsume teid Anija mõisapargi varjatud võlude rännakule, mis on mõnus vaheldus argipäevale ning paras sirutus seminaripäeva vahepalaks.

Mõisapark on pea 10 ha suur. Härrastemaja taga on Prantsuse stiilis pargiosa, eemal laiub Inglise mõjutustega kõrghaljastusega park.

Läbi terve mõisapargi kulgeb pea 2 km pikk “Meelte ja kogemuste tee”, mida mööda sammudes avastame pargi varjatud võlud. Põlispuude alt leiab nii käbiraja, tervet seltskonda mahutava linnupesa ning muud huvitavat, mis jääb külastajale avastamiseks.

Park on mõisakultuuri lahutamatu osa ja Anija mõisapark on veel eriliselt liigirikas. Giidi kaasabil tunnetame loodust enda ümber ning meenutame mõisarhava elu ja kombeid.

Äratame üles kõik viis meelt. Pakume nähtavat silmailu, kuuldavat kõrvale, maitseid keelele, lõhnu ninale ja tunnetatavat sõrmedele. “Meelte ja kogemuste tee” pakub elevust ja inspiratsiooni, liidab seltskonda ja loob suhtlemisvõimalusi.

Programmi pikkus on orienteeruvalt 1-1,5 h ja rada u 2 km pikk.
Pakume programmi aprillist-oktoobrini.

Hind sõltub grupi suurusest:

  • Kuni 10 inimest 60 eurot (miinimumtasu).
  • 11-25 inimest 6 eurot inimese kohta.
  • 26-50 inimest 5 eurot inimese kohta.

Lisatasu eest pakume juurde ka kosutavat taimeteed ja mõisakaraskit. Hind 5 eurot inimese kohta.

Oleme igati valmis tegema programmi muudatusi: lisama lõunasööki, püsinäituse külastust, töötuba vms, julgustame oma ideid meiega jagama.

NB! Mõisapargis asub ka Mesilasteraapia majake, alates aprillist saab kogeda ka mesilateraapiat.

Täpsem info ja broneerimine info@anijamois.ee, telefon 555 30038.

See külastusprogramm on pärjatud EHE märgisega.

EHE  (Ehtne ja Huvitav Eesti) on ökoturismi kvaliteedimärgis, millega tunnustatakse loodussõbralikke ja keskkonnasäästlikke turismitooteid ja -teenuseid, mis pakuvad ehedat elamust ja väärtustavad pärandkultuuri.