13. märtsil teisipäeval kell 16 toimub Anija mõisa saalis info- ja arengutund

13. märtsil kell 16 toimub Anija mõisa saalis info- ja arengutund, mille korraldajaks on SA Anija Mõisa Haldus. Infotunnile on oodatud kõik huvilised (nii noored kui vanad, nii töötavad, kui mitte töötavad), kõik kes soovivad teada saada, kuidas arendada oma teenuseid ja tooteid ehk võimalused projektide taotlemise kohta. Oodatud on nii need, kellel idee juba olemas, kui need, kelle idee vajab veel välja mõtlemist.

Infotunnil tutvustame lühidalt projektitaotlus võimalusi. Räägime ka sellest, mis võimalusi pakub kohalik omavalitsus ning millist tuge on võimalik saada kohapeal. Kohal on mitmed projektikirjutamise kogemusega inimesed, kes jagavad häid nippe ning aitavad teil jõuda ideest teostuseni.

Infotund on kõigile osalejatele tasuta, vajalik on eelregistreerimine. Tulla võib nii üksinda, kui oma sõbraga. Infotund toimub Anija mõisa saalis (Anija mõis, Anija küla, Harjumaa).
Kohtade arv on piiratud, juhul kui soovivaid on rohkem kui kohti, loeb see, kes varem registreeris ehk KES EES SEE MEES.
Osaluse kinnitame e-maili teel anijamois@anija.ee .

Infotund toimub koostööprojekti „Mõisakultuuri festival Anija kogukonn heaks” raames mida rahastab Leader.

Advertisements