1. aprill laupäeval kell 11 – 14 KOGUPEREPÄEV

Koguperepäev 10417KELL 11 kõige naljakam multifilm MINA SUPERVARAS
Kenade majakestega tänaval erineb üks kõigist ülejäänutest: suur, must ja kole elamu, mille ees laiutab kuivanud muruplats. Keegi naabritest ei tea, et maja all asub tohutu salajane varjupaik, kus tegutseb lugematutest kollastest käsilastest ümbritsetud supersuli Gru. Hetkel on mehel plaanis kõigi aegade suurim kuritegu: ta plaanib varastada taevast kuu! Kõikvõimalikke sulitempe nautiv ning selleks erinevaid imevidinaid kasutav Gru pole aga valmis oma elu suurimaks väljakutseks, mille esitavad talle kolm väikest tüdrukut, kes näevad Gru juures midagi, mida keegi näinud ei ole: see paharet võiks olla täitsa sobiv papa!

Samal ajal kui laosed vaatavad multikat saavad vanemad kuulata loengut TAIMEDEGA KEVADVÄSIMUSE VASTU

KELL 12.30 ootab lapsi Eesti Politsei, kes räägib põnevaid lugusid ja saab mängida näotuvastamise mänge

Avatud raamatukogu ja KOHVIK

KUS: ANIJA MÕIS
KUNAS: 1. aprill kell 11 – 14
PILET: 5 eurot

Advertisements